Nikšić: Pronađeni revolver, municija i nož, jedna osoba uhapšena

Nikšićka policija lišila slobode osobu kod koje je pronađen revolver s municijom i nož na rasklapanje

15038 pregleda 8 komentar(a)
Pronađeno oružje, Foto: Uprava policije
Pronađeno oružje, Foto: Uprava policije

Nikšička policija uhapsila je V.K. (24) kod kojeg su pronađeni revolver, municija i nož na rasklapanje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić spriječili su sukob više osoba u mjestu Rastoci.

"Juče oko 17.00 časova pripadnici policije su u mjestu Rastoci, dok su obavljali redovne poslove i zadatke došli do saznanja da može doći do sukoba između više lica, te su odmah izvršili kontrolu operativno interesantnih i sa njima povezanih lica, koji su se nalazili ispred jedne porodične kuće", rekli su iz UP.

Na licu mjesta je, kako navode, zatečeno šest osoba, koja su tom prilikom kontrolisana, a kod lica V.K. (24) je pronađen revolver Magnum, četiri komada municije i jedan nož na rasklapanje.

"U odnosu na sva zatečena lica sprovedena je kriminalistička obrada, prikupljena su obavještenja od njih kao i većeg broja lica, izvršene su i druge procesne radnje u cilju utvrđivanja postojanja drugog krivičnog djela", piše u saopštenju policije.

V.K. jeuhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Među privedenim licima većina su registrovana kao počinioci krivičnih djela, od kojih je jedno lice iz Berana registrovano kao izvršilac krivičnih djela protiv života i tijela sa najvećim stepenom društvene opasnosti", kazali su iz UP.

Bonus video: