Rožaje: Krivična prijava osumnjičenom za šumsku krađu

"M.I. nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu pomenutih sortimenata, te je predat na dalju nadležnost službenicima OB Rožaje koji su prikupili obavještenja na okolnosti sječe, utovara i prevoza bukovih balvana", navodi se u saopštenju

5103 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija u Rožajama podnijela je krivičnu prijavu protiv M.I. (44) zbog sumnje da je počinio krivično djelo šumska krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"M.I. (44) je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je, prilikom kontrole vozila kojim je upravljao od strane rožajske granične policije, utvrđeno da su se u tovarnom dijelu vozila nalazila bukova stabla balvani u količini od oko 10-12 kubika", navodi se u saopštenju.

On tom prilikom nije posjedovao, kako su kazali, potrebnu dokumentaciju o porijeklu pomenutih sortimenata, te je predat na dalju nadležnost službenicima Odjeljenja bezbjednosti (OB) Rožaje koji su prikupili obavještenja na okolnosti sječe, utovara i prevoza bukovih balvana.

"Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.I. stiču elementi krivičnog djela šumska krađa", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: