Baraninu 60 dana zatvora: Fizički napao maloljetne učenice srednje škole

Kako je saopšteno iz budvanskog suda za prekršaje, S.M je kažnjen pred odjeljenjem u Baru za prekršaj iz člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru kaznom zatvora od 40 dana, a za prekršaj iz člana 8 istog zakona kaznom zatvora od 20 dana

14481 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Baranin S.M (46) kažnjen je zatvorom od 60 dana zbog fizičkog napada na tri maloljetne učenice srednje ekonomske škole u tom gradu.

Kako je saopšteno iz budvanskog suda za prekršaje, S.M je kažnjen pred odjeljenjem u Baru za prekršaj iz člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru kaznom zatvora od 40 dana, a za prekršaj iz člana 8 istog zakona kaznom zatvora od 20 dana.

“Nakon toga mu je sutkinja Dubravka Mažić odredila jedinstvenu kaznu zatvora od 60 dana, što je maksimalna kazna zatvora u prekršajnom postupku”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, on je sankcionisan jer su u postupku dokazani navodi barske policije da je radnje fizičkog nasilja i prijetnje počinio prema tri malodobne učenice srednje ekonomske škole u Baru.

Iz suda se navodi da ga je, zbog opasnosti da će ponoviti prekršaje, Mažić uputila na izdržavanje u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija prije pravosnažnosti rješenja.

Bonus video: