Navijači Budućnosti uhapšeni u Turskoj pušteni na slobodu, krenuli ka Crnoj Gori

Aleksandar Čaka Ivanović kazao je ranije da su navijači maltene oteti i optuženi za članstvo u kriminalnoj organizaciji i terorizam

16389 pregleda 124 reakcija 23 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Na slobodu su puštena sedmorica navijača Budućnosti, koje je policija Turske 12. oktobra uhapsila i zadržala zbog sumnje da su dio kriminalne grupe, kazao je "Vijestima" vođa navijačke grupe "Varvari" Aleksandar Čaka Ivanović.

On je rekao da su navijači sinoć oko ponoći krenuli ka Crnoj Gori.

Aleksandar Čaka Ivanović kazao je ranije da su navijači maltene oteti i optuženi za članstvo u kriminalnoj organizaciji i terorizam.

Policija je tog dana uhapsila Draška Mirkovića (33), Minju Mihailovića (41), Marka Vujoševića (26), Dragana Vujoševića (23), Aleksandra Grbovića (30). Filipa Vukčevića (33) i Igora Vukadinovića (21).

Nakon što su lišeni slobode, Ivanović je "Vijestima" kazao da je turska policija, nakon košarkaške utakmice između Turk Telekoma i Budućnosti, propustila jedan kombi sa navijačima Budućnosti, a da su drugi zaustavili i maltene oteli navijače.

Ivanović je ispričao i da su od njih tražili da priznaju koga su došli da ubiju, te da im nijesu pomagala objašnjenja da su došli na košarkašku utakmicu.

Bonus video: