Bar: Krivična prijava protiv ruskog državljanina zbog krađe skoro 50 hiljada eura

"Uvidom u službene aplikacije utvrđeno je da je osumnjičeni napustio našu državu sredinom juna", saopšteno je iz Uprave policije

6778 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG

Barska policija je u ponedjeljak državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv I.V. (41) državljanina Ruske Federacije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"On je, kako se sumnja, djelo koje mu se stavlja na teret izvršio 5. juna 2023. godina na način što je došao do jedne zgrade i upotrebom podesnog sredstva izvršio provalu u jedan stan u kojem je izvršio premetačinu i otuđio novac u iznosu od 47.700 eura, kao i kupoprodajni ugovor od tog stana", navodi se u saopštenju.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako je saopšteno, identifikovali osobu koja je početkom juna izvršila krivično djelo teška krađa.

"Uvidom u službene aplikacije utvrđeno je da je osumnjičeni napustio našu državu sredinom juna", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: