Bijelo Polje: Formiran predmet zbog požara u Rasadniku

"Nakon dostavljenih nalaza i drugih prikupljenih dokaza, biće poznat uzrok nastanka požara o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena i u konačnom donijeta odluka", navode u saopštenju iz ODT

9807 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz Bijelog Polja, Foto: Jadranka Ćetković
Detalj iz Bijelog Polja, Foto: Jadranka Ćetković

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju formiralo je predmet povodom požara koji se dogodio juče 17.30 časova u Bijelom Polju, u Ulici Milorada Šćepanovića u jednom od stanova, stambene zgrade Lamela 4.

Iz ODT su podsjetili da je po izlasku na lice mjesta, Služba zaštite i spasavanja lokalizovala i ugasila požar, a ekipa Hitne medicinske pomoći, blagovremeno ukazala pomoć ugroženim licima.

"Šest lica je primljeno u Urgentni blok radi daljeg ukazivanja pomoći. U cilju rasvjetljavanja ovog događaja, dežurni tužilac je naložio policijskim službenicima Uprave policije OB Bijelo Polje preduzimanje mjera i radnji", saopštenju.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Danilo Mrdak uz prisustvo vještaka iz oblasti zaštite od požara Radovana Popovića i vještaka elektrostruke Milutina Ostojića, po prethodnoj donijetim naredbama, kao i ovlašćenih policijskih službenika, kojom prilikom su izuzeti tragovi sa lica koji će biti predmet vještačenja.

"Nakon dostavljenih nalaza i drugih prikupljenih dokaza, biće poznat uzrok nastanka požara o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena i u konačnom donijeta odluka", navode u saopštenju iz ODT.

Bonus video: