Krivična prijava protiv Tivćanina, osumnjičen da je iz magacina ukrao opremu za jahte vrijednu 6.500 eura

"On je nakon otuđenja pomenutih predmeta stupio u kontakt sa jednom firmom iz Bara, nakon čega je šest displej brojčanika sidrenog lanca prodao vlasniku te firme za iznos od 500 eura", navodi se u saopštenju

6339 pregleda 1 komentar(a)
Policija (Ilustracija), Foto: Policija
Policija (Ilustracija), Foto: Policija

Policija u Tivtu podnijela je krivičnu prijavu protiv Đ.O. (26) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju, saopšteno je iz Uprave policije.

"Tivatska policija je postupila po prijavi od 23. oktobra, koju je podnio menadžer prodajnog objekta iz Tivtu koji posluje u okviru jednog pravnog lica iz Podgorice, a čija je djelatnost prodaja rezervnih djelova i opreme za jahte i brodove, u kojoj je naveo da nedostaje oprema vrijedna između 7.000 i 8.000 eura", dodaje se u saopštenju.

Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, kako stoji u saopštenju, policija je došla do sumnje da je Đ.O. (26) iz Tivta, za vrijeme dok je bio radno angažovan na probnom radu u ovom prodajnom objektu tokom maja ove godine, iskoristio odsustvo menadžera i ključ koji mu je povjeren, iz magacina ukrao, prema njihovim riječima šest displej brojčanika sidrenog lanca, prodajne vrijednosti oko 6.500 eura.

"On je nakon otuđenja pomenutih predmeta stupio u kontakt sa jednom firmom iz Bara, nakon čega je šest displej brojčanika sidrenog lanca prodao vlasniku te firme za iznos od 500 eura. Policija je prikupila obavještenja i od lica koje je otkupilo navedene predmete, nakon čega su predmeti oduzeti", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: