U udesu kod Bijelog Polja lakše povrijeđene tri osobe

"Do nezgode je došlo kada je vozač UIKS-a S.V, krećući se iz pravca Bijelog Polja prema Mojkovcu preticao teretno vozilo "MAN" kojim je upravljao R.P. iz Beograda, a potom se sudario sa teretnim vozilom "mercedes" kojim je svojom kolovoznom trakom iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac G.P.", saznaju "Vijesti" iz ODT-a

31765 pregleda 8 komentar(a)
Sa mjesta nezgode u mjestu Ravna rijeka kod Bijelog Polja, Foto: Jadrankla Ćetković
Sa mjesta nezgode u mjestu Ravna rijeka kod Bijelog Polja, Foto: Jadrankla Ćetković
Ažurirano: 07.11.2023. 20:42h

Tri osobe lakše su povrijeđeni danas oko 14 časova, u saobraćajnoj nezgodi u Božovića polju, na magistralnom putu Bijelo Polje- Mojkovac, kada je vozač Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) S.V., vozilom "reno", ostvario kontakt sa dva kamiona, u istom i iz suprotnog pravca, saznaju "Vijesti" iz Osnovnog državnog tužilaštva.

"Do nezgode je došlo kada je vozač UIKS-a S.V, krećući se iz pravca Bijelog Polja prema Mojkovcu preticao teretno vozilo "MAN" kojim je upravljao R.P. iz Beograda, a potom se sudario sa teretnim vozilom "mercedes" kojim je svojom kolovoznom trakom iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac G.P.", saznaju "Vijesti" iz ODT-a.

Iz ODT-a pojašnjavaju da je "vozilo Uprave za izvršenje krivičnih sankcija ostvarilo kontakt i teretnim vozilom koje je preticalo, ali da nije poznato sa kojim vozilom je prvo ostvaren kontakt".

U službu Hitne medicinske pomoći transportovani su vozač UIKS-a S.V., njegov saputnik M.R, kao i srpski državljanin R.P. Njima su nakon zbrinjavanja konstatovane lake tjelesne povrede, potvđeno je "Vijestima" iz te službe.

Uviđaj na licu mjesta uz ovlašćene službenike OB Bijelo Polje i vještaka saobraćajne struke obavila je dežurna tužiteljka Danijela Đuković.

Na lice mjesta je, kako je saopšteno "VIjestima" iz ODT-a izašao i vještak mašinske struke Saša Brakočević, kako bi se utvrdila tehnička ispravnost vozila koja su učestvovala u nezgodi.

Bonus video: