Bar: Policija pronašla manje količine kokaina, jedna osoba će odgovarati krivično, druga prekršajno

"Protiv K.D. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga"

8041 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je u Baru kod dvije osobe pronašla manje količine kokaina, jedna će odgovarati krivično, a druga prekršajno, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je barska policija podnijela krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv J.S. (34) koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Naime, kod ovog lica je kontrolom policija pronašla dva manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i vagu za precizno mjerenje, te manje pvc pakovanje sa sadržajem nepoznate praškaste materije. Sa licem je obavljen razgovor u formi obavještenja prikuplienog od građanina, te je sa svim upoznat tužilac po čijem je nalogu protiv J.S. podnijeta krivična prijava. Oduzeta materija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije", piše u saopštenju.

Takođe, barska policija kontrolisala je K.D. (26) koji je upravljao motociklom marke "Piaggio Beverly".

"Od njega je oduzeto jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Protiv K.D. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Materija koja je pronađena upućena je na vještačenje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: