Bijelo Polje: Policija pronašla municiju, okvir za pištolj, palicu, dvije osobe uhapšene zbog vožnje u pijanom stanju

"Pretresom kuće je pronađeno i oduzeto dva komada municije kalibra 7.62 mm, okvir za pištolj istog kalibra, pet komada municije za lovačku pušku i drvena palica. Pretresom vozila koje koristi ovo lice pronađeno je manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana"

7019 pregleda 1 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija je prilikom pretresa kuće, vozila i drugih prostorija koje koristi A.H. (40) oduzela više komada municije, okvir za pištolj, drvenu palicu i jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Pretresom kuće je pronađeno i oduzeto dva komada municije kalibra 7.62 mm, okvir za pištolj istog kalibra, pet komada municije za lovačku pušku i drvena palica. Pretresom vozila koje koristi ovo lice pronađeno je manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju UP-a.

Kako se navodi, sa događajem je upoznat tužilac "koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela".

Dva lica su uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju, dok je devet sankcionisano zbog drugih saobrćajnih prekršaja, dodaje se.

"Nadalje, u pojačanim aktivnostima koje sprovodi Odjeljenje bezbjednosti Bijelo Polje sinoć su kontrolisani učesnici u saobraćaju od kojih su dva lišena slobode zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola u organizmu. Saobraćajna policija Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje poseban akcenat stavlja na kontrolu mladih vozača, pa je iz te kategorije juče u Bijelom Polju kontrolisano njih 18, od kojih je devet sankcionisano zbog upravljanja vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: