Mustafa vozio drogiran, osuđen na 15 dana zatvora

Određena su mu i tri kaznena boda i zabrana upravljanja vozilom "B" kategorije četiri mjeseca

22068 pregleda 6 komentar(a)
Jedno od ranijih privođenja Mustafe, Foto: Savo Prelević
Jedno od ranijih privođenja Mustafe, Foto: Savo Prelević

Sutkinja odjeljenja u Baru Dubravka Mazić kaznila je Ulcinjanina Edmonda Mustafu (29) sa privremenim boravkom u Baru, kaznom zatvora od 15 dana zbog vožnje pod dejstvom droge, nezvanično saznaju Vijesti.

Mustafa je izvršio prekršaj iz člana 317a stav 1 tacka 3 u vezi člana 182 stav 5 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima (ZOBS).

U kaznu mu je uračunato vrijeme koje je proveo u prostoriji za zadržavanje Odjeljenja bezbjednostu Bar, pa je dužan da izdrži kaznu zatvora u trajanju od 14 dana.

Određena su mu i tri kaznena boda i zabrana upravljanja vozilom "B" kategorije četiri mjeseca.

Mustafa je godinama slovio za pripadnika škaljarskog kriminalnog klana.

Vijesti su ranije objavile da su bezbjednjaci Ljubo Milović i Petar Lazović oteli u ljeto 2020. godine Mustafu, a potom ga danima držali u svom štek stanu u podgoričkom City kvartu, tražeći od njega da optuži više pripadnika kriminalne ekipe, kojoj pripada, za dvadesetak ubistava.

Vijesti su takođe ranije objavile da je Milovića i Lazovića i šefa kavačkog klana Radoja Zvicera razljutilo što se Mustafa predomišljao hoće li sarađivati sa njima, pa su mu napravili zamku i oteli ga 1. avgusta 2020. godine.

Mustafa je u reagovanju tvrdio da ga policajci nisu otimali i zlostavljali, već da je razgovarao sa nekima od njih.

Bonus video: