Uhapšen Novljanin, osumnjičen da je prijetio državljaninu BiH, kod njega pronađeni pištolj i marihuana

"Protiv V.Š. su podnijete i krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga"

8983 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Herceg Novom uhapsila je V.Š. (51) zbog sumnje da je 26. novembra prijetio državljaninu Bosne i Hercegovine (BiH), saopšteno je iz Uprave policije (UP). Kod njega su pretresom takođe pronađeni i pištolj, manja količina municije i marihuana.

On je, kako se navodi u saopštenju, osumnjičen da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Pripadnici hercegnovske policije su juče, na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Herceg Novom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice u mjestu Zelenika. Tom prilikom pronađen je i oduzet pištolj marke „Radon Vis“ kalibra 9mm i četiri komada municije istog kalibra, kao i 36,4 grama opojne droge marihuana", stoji u saopštenju Uprave policije.

Protiv njega su podnijete i krivične prijave, kako stoji u saopštenju, zbog sumnje da je izvršio krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: