Nikšić: Podnijeta krivična prijava protiv osumnjičenog za lažno prijavljivanje

"Policija je došla do sumnje da je I.K., dok se nalazio u svom stanu, sam sebe povrijedio kuhinjskim nožem"

5650 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuterstock
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Policija u Nikšiću podnijela je krivičnu prijavu protiv I.K. (27) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Prema riječima policije, sumnja se da je I.K. 29. novembra, nakon što je dovezen u prostorije Medicinskog centra Nikšić, sa ubodnom ranom u predjelu stomaka, lažno dao obavještenje na okolnosti zadobijanja povreda.

"On je policijskim službenicima saopštio da je povredu u predjelu stomaka zadobio do strane više njemu nepoznatih lica dok se nalazio u blizini stambene zgrade u kojoj živi, a koja se nalazi u ulici Novaka Ramova", stoji u saopštenju.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, kako se navodi u saopštenju, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja.

"Tom prilikom je u toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen veći broj obavještenja od građana i izuzet i pregledan veći broj video nadzora sa lica mjesta. Policija je tako došla do sumnje da je ovo lice, dok se nalazilo u svom stanu, samo sebe povrijedilo kuhinjskim nožem. Protiv I.K. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: