Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Pavićevića, drugi u bjekstvu

Uhapšeni ima 19 godina, dok je drugi osumnjičeni godinu mlađi

67837 pregleda 85 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Ažurirano: 04.12.2023. 15:28h

Policija je identifikovala dvojicu osumnjičenih za brutalno prebijanje Nikšićanina Boška Pavićevića i uhapsila jednog od njih.

Uhapšen je Miloš Stanišić (19) koji se sumnjiči za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok je Matija Stanišić (18) u bjekstvu.

Pavićević je pretučen prije dvije noći u centru grada pod Trebjesom, nakon što je grupu tinejdžera upozorio da ne zlostavljaju pse lutalice, ne čupaju cvijeće, ali i na nepropisno parkiranje.

Uprava policije je saopštila da je napadnut i D.R. i da je i on tom prilikom povrijeđen. Vijesti su sinoć objavile da se radi o Dušanu Radojičiću. On je tada kazao da nije povrijeđen, već da je samo očevidac događaja i da nije nikoga opominjao.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Centar' – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede. Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih. Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela", saopštila je Uprava policije.

Kazali su da je, u toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor sa lica mjesta. "Sveukupne preduzete aktivnosti rezultirale su rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: