DPS Nikšić: Osuđujemo napad na Pavićevića

Odbornici nikšićkog DPS-a osudili napad na građanskog aktivistu i sugrađanina Boška Pavićevića

3621 pregleda 1 komentar(a)
Kristina Šćepanović, Foto: DPS
Kristina Šćepanović, Foto: DPS
Ažurirano: 04.12.2023. 14:48h

Najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg sugrađanina Boška Pavićevića i pozivamo nadležne da hitno ispitaju ovaj slučaj, a napadače privedu pravdi, saopštili su iz nikšićkog opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Svaki izliv netrpeljivosti i nasrtaj na bilo kog pojedinca apsolutno je nedopustiv i kao takav treba biti adekvatno sankcionisan. Upravo iz tih razloga pozivamo policiju i tužilaštvo da ovaj slučaj ispitaju do kraja i počinioce privedu pravdi. Nadležni državni organi moraju odlučno stati na put svakom obliku zastrašivanja i nasilja", stoji u saopštenju DPS-a.

Još jednom apelujemo na sve relevantne političke činioce da daju doprinos, kako su kazali, u očuvanju decenijama unazad građenog suživota u Crnoj Gori "kako bi osnovne ljudske vrijednosti, kao jedne od temelja savremenog crnogorskog društva, u ovim izazovnim vremenima, ostale sačuvane".

Šćepanović: Nikšić ne smije biti prepoznat kao grad nasilja i nasilnika

Kristina Šćepanović, odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini opštine Nikšić, poručila je da Nikšić ne smije biti grad koji će biti u fokusu javnosti zbog nasilničkog ponašanja pojedinaca.

"Nikšić ne smije biti prepoznat kao grad nasilja i nasilnika. Osuđujem napad na građanskog aktivistu i sugrađanina Boška Pavićevića i pozivam nadležne organe da u hitnom postupku rasvijetle slučaj brutalnog prebijanja i počinioce izvedu pred lice pravde", navela je ona na društvenoj mreži Iks.

Bonus video: