Pavićević dobija nove prijetnje: Napraviće mu pakao od života, lažno će ga prijaviti za pokušaj silovanja i pedofiliju

Prijeteće poruke osoba je poslala porukom nikšićkom udruženju "Ekopatriotizam", čijim članovima takođe prijeti

30981 pregleda 149 reakcija 55 komentar(a)
Pavićević, Foto: Facebook/Ivana Čogurić
Pavićević, Foto: Facebook/Ivana Čogurić
Ažurirano: 05.12.2023. 19:25h

Nikšićanin Boško Pavićević, brutalno pretučen u noći između 2. i 3. decembra dobija nove prijetnje, ovog puta na društvenim mrežama, sa profila sa kog mu poručuju da će mu "napraviti pakao od života" jer nije gledao svoga posla.

Prijeteće poruke ta osoba poslala je porukom nikšićkom udruženju "Ekopatriotizam", čijim članovima takođe prijeti.

Ivana Čogurić iz te organizacije prijavila je prijetnje nikšićkoj policiji odakle su joj kazali da im je poznat identitet ženske osobe koja je slala poruke.

Čogurić za "Vijesti" kaže da je to pokušaj zastrašivanja ali i da je pogubno za cjelokupno društvo jer ohrabruje potlačivanje slobode govora i demokratskih vrijednosti.

Kazala je da su poruke koje je ta organizacija danas dobila zastiđe.

"Zastiđe. Pokušaj zastrašivanja od strane osobe koja je prije svega izuzetno nevaspitana i opasna budući da je u stanju da nekoga neosnovano optuži za pokušaj silovanja i pedofiliju samo jer je u prijateljskim ili bilo kakvim odnosima sa licima koja su izvršila napad na Pavićevića. Razumijemo da su najbiliži, prijatelji, drugovi i poznanici pogođeni privođenjem i zadržavanjem MS i bjekstvom MS ali upućivanje prijetnji od bilo koga oštećenom i ostalim aktivistima na način, koji je prije svega vulgaran, je pogubno po cjelokupno društvo jer ohrabruje potlačivanje slobode govora i demokratskih vrijednost. Ne smijemo miješati slobodu govora sa govorm mržnje i otvorenim prijetnjama po nečiji život, već se moramo okuražiti na ovakvim primjerima i svako zastrašivanje prijaviti", istakla je Čogurić.

Čogurić
Čogurićfoto: Screenshot/TV Vijesti

"Ne*ebao je dobro zbog ovih momaka", samo je jedna od poruka, a ista osoba prijeti da će Pavićeviću napraviti pakao od života i na način što će ga lažno prijaviti za pokušaj silovanja i pedofiliju.

"Svjedočiću na sud, moja riječ protiv njegove", poručuje ta osoba koja se predstavlja kao žensko.

Bonus video: