Pavićević: Ne osjećam se sigurno, šokiran sam što ne odustaju sa prijetnjama na društvenim mrežama

"Imam dosta terapije da pijem. Vilica mi je slomljena sa obje strane i vezana je žicama, šinama i šarafima", napisao je on u izjavi Vijestima, jer zbog povreda ne može ni da govori

35424 pregleda 117 reakcija 45 komentar(a)
Pavićević, Foto: Facebook/Ivana Čogurić
Pavićević, Foto: Facebook/Ivana Čogurić

Nikšićanin Boško Pavićević saopštio je Vijestima da se ne osjeća sigurno nakon napada minulog vikenda, u kom je teško povrijeđen, ali i najnovijih prijetnji na njegov i račun njegove prijateljice Ivane Čogurić.

On je dan nakon operacije otpušten na kućno liječenje.

"Imam dosta terapije da pijem. Vilica mi je slomljena sa obje strane i vezana je žicama, šinama i šarafima", napisao je on u izjavi Vijestima, jer zbog povreda ne može ni da govori.

Dodaje da mu je koleginica iz organizacije Ekopatriotizam danas rekla da se jedan od napadača na njega predao policiji, te da je to što su dvojica nasilnika uhapšena olakšavajuća okolnost.

Komentarišući najnovije prijetnje na društvenim mrežama saopštio je da je šokiran i iznenađen gnjevom prema njemu.

"Šokiran sam što ne odustaju sa prijetnjama na raznim društvenim mrežama. I otkud sad toliko gnijev ka meni? Tek sad se ne osjećam nimalo bezbjednim", napisao je.

Upitan šta se zapravo dogodilo u noći između 2. i 3. decembra na glavnom nikšićkom trgu, napisao je čega se sjeća...

"Ja i Dušan (Radojičić) smo šetali gradom i naletjeli smo na veću grupu ljudi koja je parkirala auto na prostoru Trga Slobode. Neko je šutnuo nekog psa, neko je čupao neko bilje, neko je turirao kolima. Mi smo prošli tuda i snimali. Kada u vidjeli da ih snimamo bili su bahati i navalentni. Mi nijesmo pokazali strah i u jednom momentu, kao što se vidi i na snimku, ja sam dobio udarac u glavu. Pao sam posle toga. Dalje se ne sjećam, jer sam dobio udarce, vjerujem i na pločniku, jer imam više podliva i nagnječenja. Prijatelj mi je rekao da mi je vadio jezik...izgubio sam svijest od udarca. Oteli su mi telefon i bacili ga, neka gospođa ga je sjutradan vratila mojoj porodici", opisuje Pavićević napad.

Poručio je da se nada da će se iz tog događaja izvući pouka i da se slične stvari neće dešavati u budućnosti:

"Jer ovakve situacije ne idu u korist razvoju društva".

"Napominjem da se ne osjećam sigurno zbog prijetnji meni i mojoj prijateljici, koje dobijamo na raznim društvenim mrežama. Posebmo kod saznanja da su ovi momci jako mladi i da pojedini već imaju dosije u policiji", kazao je on.

Pavićević ističe da su njegovi prijatelji, nakon što je on napadnut, pokušavali sami da otkriju što se dogodilo, nezavisno od istražnih organa:

"I došli do informacija da postoje snimci napada, koje pojedinci neće da dostave, a na kojima se vidi kako udaraju mene i Dušana, ali i kako me u jednom momentu osvješćuju", kazao je on.

Pavićević je brutalno pretučen u noći između subote i nedjelje u centru grada pod Trebjesom i to nakon što je grupu vandala upozorio da ne zlostavljaju pse, ne čupaju zasađeno cvijeće i ne turiraju automobilom u pješačkoj zoni.

Ranije danas Čogurić je policiji prijavila prijetnje na svoj i na račun Pavićevića, koje su poslate na profil organizacije Ekopatriotizam...

Bonus video: