Uprava OŠ "Ratko Žarić" prijavila učenika policiji; Roditelj: Dijete je bezopasno i liječi se

"Samo se nadam da on zbog ovoga neće biti dodatno stigmatizovan i da nećemo imati probleme", kazao je otac dječaka

26263 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.12.2023. 16:58h

Uprava nikšićke Osnovne škole (OŠ) "Ratko Žarić" podnijela je prijavu policiji da je jedan učenik navodno prijetio da će pobiti đake te škole i da ima navodni spisak za odstrijel, nezvanično saznaju "Vijesti".

Iz policije su nezvanično kazali "Vijestima" da preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica, kao i da će javnost o tome biti blagovremeno upoznata.

"Vijesti" su kontaktirali i upravu škole, kao i Savjeta roditelja, ali ni jedni ni drugi nijesu htjeli navedeni slučaj da komentarišu.

Iz Savjeta roditelja su jedino kazali da su upravi škole dostavili dopis sa zahtjevom da se slučaj odmah prijavi policiji kako bi se utvrdile sve činjenice.

Roditelj dječaka koji je navodno prijetio učenicama OŠ "Ratko Žarić" kontaktirao je "Vijesti" i kazao da je riječ o dječaku koji ima psihičke probleme, liječi se i potpuno je bezopasan.

"Žao mi je što je sve ovo uznemirilo roditelje škole, ali moje dijete ima psihičkih problema i svu potrebnu dokumentaciju o njegovoj bolesti. Tu stoji da je moje dijete bezopasno. Ovo što je on, jednostavno 'lupio' ne treba shvatati ozbiljno. Samo se nadam da on zbog ovoga neće biti dodatno stigmatizovan i da nećemo imati probleme", kazao je otac pomenutog dječaka.

Bonus video: