Podgorička policija podnijela krivične prijave protiv šest maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja

U dva odvojena događaja došlo je do fizičkog napada na maloljetnike od strane osumnjičenih zbog čega su procesuirani

6639 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Podgorička policija podnijela je dvije krivične prijave protiv šest maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz policije su istakli da je u dva odvojena dodađaja došlo do fizičkog napada na maloljetnike od strane osumnjičenih, zbog čega su, kako kažu, procesuirani.

"Krivična prijava podnijeta je protiv tri maloljetna lica stara 15 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jedne osobe. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Braće Zlatičanin fizički napali ovo lice zadajući mu više udaraca u predjelu glave i tijela usljed čega je oštećeni zadobio lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je druga krivična prijava podnijeta protiv još tri maloljetnika koja imaju 15 i 17 godina i sumnjiče se za krivično djelo nasilničko ponašanje

"Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Blaža Jovanovića fizički napali dva maloljetna lica zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, od kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji", ističe se u saopštenju.

Prema njihovim riječima krivične prijave podnijete su u redovnom postupku.

Bonus video: