Našli gasni pištolj u objektu koji koristi uhapšeni Novljanin, od Bjelopoljca oduzeli pištolj u ilegalnom posjedu

Novljanin P.R. osuđen na 30 dana zatvora

3468 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Uprava policije oglasila se povodom hapšenja Novljanina P.R. koji je osuđen na 30 dana zatvora, pošto je prijetio supruzi da će ubiti nju i komšije.

"Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, počinjenog na štetu supruge, lišili slobode P.R. iz Herceg Novog. U saradnji sa policijskim službenicima Regionalnog centra bezbjednosti 'Sjever', izvršenim pretresom objekta koji P.R. koristi u Bijelom Polju i pronađen je gasni pištolj, koji je privremeno oduzet. P.R. je od strane sudije za prekršaje izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, te su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi ovo lice sproveli u UIKS, na izdržavanje kazne", saopštila je policija.

Osim toga, policijski službenici bjelopoljske policije su, postupajući po operativnim informacijama, a po naredbi nadležnog suda, pretresli kuću koju koristi G.M.

"Pronađen je pištolj CZ u ilegalnom posjedu koji je oduzet i sa događajem je upoznat tužilac koji će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela", rekla je policija.

Bonus video: