Podgorica: Pronađen heroin, uhapšena jedna osoba

"Pronađena su tri manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje, nalik na opojnu drogu heroin, pvc pakovanje sa sadržajem čvrste materije braon boje, za koju se takođe sumnja da je opojna droga heroin, vaga za precizno mjerenje i više komada pvc kesa za pakovanje"

13293 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je sugrađanku M.V. (38) zbog sumnje da je neovlašćena proizvodila, držala i stavljala u promet drogu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.V. (38) iz Podgorice. Tom prilikom pronađena su tri manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje, nalik na opojnu drogu heroin, pvc pakovanje sa sadržajem čvrste materije braon boje, za koju se takođe sumnja da je opojna droga heroin, vaga za precizno mjerenje i više komada pvc kesa za pakovanje", navodi se u saopštenju.

Osim toga, od M.V. je oduzeto i 170 eura za koje se sumnja da su stečeni izvršenjem krivičnog djela, te je oduzet i mobilni telefon, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: