Budva: Oduzet heroin i marihuana, uhapšena jedna osoba

Iz policije saopšteno da je oduzeto oko 199,6 grama heroina i oko 159,4 grama marihuane.

5823 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Nikšićanin M. D. (47) koji boravi u Budvi uhapšen je nakon što je policija pretresom stana koji koristi pronašla i oduzela oko 200 grama heroina, oko 150 grama marihuane i više tableta sa liste opijata, saznaju Vijesti.

Prema istim informacijama lisce na ruke stavljene su mu u akcini službenika Regionalnog centra Jug, koji su danas izvršili pretres na više lokacija.

Iz Uprave policije je saopšteno da je po naredbi Višeg suda u Podgorici, obavljen pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.D.

"Pripadnici budvanske policije su pretresom navedenih prostorija pronašli i oduzeli jedno veće pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne mase 199,6 grama, 159,4 grama suve zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dvije vage za precizno mjerenje, manji iznos novca za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i određeni broj tableta koje se nalaze na listi opojnih droga", saopšteno je iz policije.

Dodaju da je M.D. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i da će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: