Krivične prijave protiv tri maloljetnika i dvije punoljetne osobe: Sumnja na fizički napad i nanošenje teške povrede

Krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja podnijeta je protiv dvoje maloljetnika od 16 i 17 godina i dvije punoljetne osobe - A.M. (21) i T.M. (19) koji je i uhapšen

6077 pregleda 1 komentar(a)
Podgorica, Foto: Boris Pejović
Podgorica, Foto: Boris Pejović

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv tri maloljetne i dvije punoljetne osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja podnijeta je protiv dvoje maloljetnika od 16 i 17 godina i dvije punoljetne osobe - A.M. (21) i T.M. (19) koji je i uhapšen.

"Oni su, kako se sumnja, 7. decembra oko 18.00 časova u Ulici oktobarske revolucije, fizički napali jedno lice zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela. Oštećeni je zadobio povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policie su rekli da je podgorička policija podnijela i krivičnu prijavu protiv maloljetnika od 14 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "teška tjelesna povreda".

"On je ovo djelo izvršio na način što je, dok su se nalazili u fiskulturnoj sali jedne osnovne škole u Podgorici, drugom maloljetnom licu zadao udarac u predjelu glave, usljed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu koja je konstatovana u ljekarskoj dokumentaciji", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: