Nikšić: Krivična prijava protiv osumnjičenog za gradnju bez prijave i dokumentacije

"Urbanističko – građevinski inspektori za inspekcijske poslove i licenciranje Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma su po službenoj dužnosti izvršili inspekcijski pregled nad stambenim objektom koji je u izgradnji kod subjekta nadzora R.M. u katastarskoj opštini Kličevo u Nikšiću"

10347 pregleda 6 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu protiv R.M. kojem se na teret stavlja krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

"Naime urbanističko – građevinski inspektori za inspekcijske poslove i licenciranje Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma su po službenoj dužnosti izvršili inspekcijski pregled nad stambenim objektom koji je u izgradnji kod subjekta nadzora R.M. u katastarskoj opštini Kličevo u Nikšiću. U zapisniku koji je sačinjen konstatovano je da je prilikom vršenja inspekcijskog pregleda utvrđeno da je subjekat nadzora – investitor R.M., počeo sa izgradnjom objekta na katastarskoj parceli za koju ne posjeduje prijavu građenja", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da su nikšićki policajci iz Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala, sa svim upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo i naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Bonus video: