Koprivica: Policijska akcija u Beranama pokazuje da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih

"Aktivnosti Uprave policije i Sektora za borbu protiv kriminala su od prvorazrednog značaja za Crnu Goru i zaslužuju poštovanje", poručio je Koprivica

19874 pregleda 53 reakcija 51 komentar(a)
Koprivica, Foto: Slađan Fatić
Koprivica, Foto: Slađan Fatić

Policijska akcija u Beranama pokazuje da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih, saopštio je potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju, Momo Koprivica.

"Aktivnosti Uprave policije i Sektora za borbu protiv kriminala su od prvorazrednog značaja za Crnu Goru i zaslužuju poštovanje. Jačanje kapaciteta organa za sprovođenje zakona i njihovo beskompromisno i neselektivno djelovanje, dovešće do sveukupnog oporavka države", napisao je Koprivica na društvenoj mreži X.

Stefan Senić (30), Srđan Raičević (45) i Lazar Jevrić (27) razoružani su i uhapšeni u Beranama, nakon policijske racije u jednom tamošnjem lokalu.

Iz Uprave policije saopštili su da je kod Senića pronađen pištolj koji je registrovan na njihovog kolegu Radoslava Pešića.

Vijestima je ranije večeras iz vrha Uprave policije rečeno da je prije racije šenlučeno ispred lokala u kom je danas zatečeno više pripadnika crnogorskih klanova.

Isti sagovornik kazao je da su među pretresenima Beranac Vuk Vulević i Đorđe Mićunović, sin kontroverznog biznismena Branislava Mićunovića.

Bonus video: