Kolašinac osumnjičen za krađu građevinskog materijala i alata

Podnijeta krivična prijava, pretresom pronađen dio ukradenih predmeta

5560 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Kolašinska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađanina R.P. (45) zbog sumnje da je ukrao građevinski materijal i alat vrijedan oko 5.300 eura.

"Juče je kolašinskoj policiji prijavljeno od strane oštećenog lica da mu je iz kuće i pomoćnog objekta koji koristi, a koji se nalazi u mjestu Drijenak, otuđen građevinski materijal i alat u vrijednosti od oko 5.300 eura. Po zaprimljenoj prijavi službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin izašli su na lice mjesta, obavili uviđaj i o svemu upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu. Od podnosioca prijave prikupljena su obavještenja na zapisnik. Postupajući po operativnim informacijama, a preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, službenici kolašinske policije su kao počinioca ovog djela identifikovali R.P. (45) iz Kolašina", saopštila je Uprava policije.

Pronađen je dio ukradenih stvari.

"Nakon prikupljenih obavještenja od ovog lica, a postupajući po naredbi Osnovnog suda u Kolašinu, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi R.P. Tom prilikom pronađen je dio otuđenih predmeta, te je po nalogu tužioca protiv R.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa", navodi se u saopštenju.

Bonus video: