U Podgorici oduzeto 1,9 kg marihuane, krivična prijava protiv jedne osobe

S.M. (23) je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora zbog drugog krivičnog djela

9165 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv S.M. (23), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije su naveli da su njihovi službenici u oktobru prošle godine u mjestu Pavlovina locirali putničko motorno vozilo koje je prethodno ukradeno.

Oni su naveli da su izvršili uviđaj na licu mjesta i u prtljažniku vozila pronašli 1,9 kilograma marihuane.

“Vozilo je vraćeno vlasnicima, dok je droga izuzeta i nakon neophodnih vještačenja i provjera, policija je došla do sumnje da je marihuana vlasništvo S.M. iz Podgorice, koju je namjeravao da stavi u ulični promet”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, S.M. je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora zbog drugog krivičnog djela.

“Pa je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, rekli su iz policije.

Oni su naveli da su njihovi službenici podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv G.V. (37), kod kojeg je pronađena municija.

Kako su dodali, u kući u mjestu Glavica u Danilovgradu, pronađeno je osam komada puščane municije i jedan metak nepoznatog kalibra, u ilegalnom posjedu.

“Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”, rekli su iz policije.

Bonus video: