Pavićeviću i ekipi pritvor do 30 dana

Pavićević - vlasnik Košarkaškog kluba Mornar iz Bara, njegov nekadašnji zaposleni Nikica Kovačević i carinici Ivana Kovačević i Veljko Đuričić uhapšeni su u srijedu zbog sumnje da su učinili krivično djelo - stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja

18760 pregleda 18 komentar(a)
Pavićević, Foto: Boris Pejović
Pavićević, Foto: Boris Pejović

Đorđiju Pavićeviću određen je pritvor do 30 dana, a istu odluku sudija za istragu podgoričkog Višeg suda donio je i za Veljka Đuričića, Ivanu i Nikicu Kovačević, javlja TVCG.

Iz Višeg suda su saopštili da je Pavićeviću određen pritvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoke i težine krivičnog djela, a ostalima zbog opasnosti od uticaja na svjedoke, prenosi Portal RTCG.

Vijesti su jutros objavile da je više desetina kontejnera punih ilegalnih cigareta navodno prokrijumčarila kriminalna grupa kojom je upravljao Baranin Đorđije Pavićević.

Prema istim informacijama Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti tu ekipu da je prošvercovala najmanje tri broda krcata tim duvanskim proizvodima.

Pavićević - vlasnik Košarkaškog kluba Mornar iz Bara, njegov nekadašnji zaposleni Nikica Kovačević i carinici Ivana Kovačević i Veljko Đuričić uhapšeni su u srijedu zbog sumnje da su učinili krivično djelo - stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja.

Bonus video: