Ruski državljanin uhodio i seksualno uznemiravao Budvanku, osuđen na 20 dana zatvora

Budvanka u prijavi navela da ju je muškarac prethodnih mjeseci više puta napastvovao, te pratio od Staroga grada do jednog hotela u blizini u kome radi

19787 pregleda 150 reakcija 45 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ruski državljanin I. K. (30) osuđen je danas, pred Sudom za prekršaje u Budvi, na kaznu zatvora od 20 dana, jer je mjesecima unazad uhodio i seksualno uznemiravao jednu Budvanku.

Presudu je donio predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović, a kako „Vijesti“ saznaju ruski državljanin je odmah upućen na izdržavanje zatvorske kazne.

Muškarac ju je prethodnih mjeseci, kako je to u svojoj prijavi navela Budvanka, više puta napastvovao, te pratio od Staroga grada do jednog hotela u blizini u kome radi.

Niame, sve je počelo u oktobru kada se u centru grada, u Mediteranskoj ulici, prema njoj ponašao, kako se navodi „drsko i uvredljivo“, prateći je od kuće bez njenog pristanka do posla dovikujući joj ružne i pogrdne riječi.

Sve se to nastavilo 20. decembra, kada joj je prišao na gornjoj terasi hotela „Mogren“ prethodno je prateći. Na terasi joj je prišao sa leđa i bez njene saglanosti obuhvatio rukama oko struka te joj mirisao kosu, a potom i poljubio u glavu.

Dva dana kasnije ponovo je presreo na javnom mjestu u blizini hotela „Fontana“ i takođe joj bez njene saglanosti prišao i mirisao kosu i poljubio u glavu, da bi joj, za doček Nove godine oko 22.30 časova, prišao na javnom mjestu i počeo da je vrijeđa.

Budvanka je podnijela prijavu, a policija ga je odmah privela nakon čega je podnijela prekršajnu prijavu.

Bonus video: