U Ulcinju uhapšen osumnjičeni za pljačku kluba za igre na sreću

S.Lj. (40) osumnjičen da je uz prijetnju oružjem odnio 2.250. Iz policije saopšteno da je u stanu i prostorijama koje koristi pronađena municija

4442 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija uhapsila je S.Lj. (40) iz tog grada zbog sumnje da je iz jednog kluba za igre na sreću, uz prijetnju vatrenim oružjem, odnio 2.250 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da su kontrolom S.Lj. pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

"Naime, 1. januara oko 11.40 časova je u Ulcinju u jednom klubu za igre na sreću jedno lice od zaposlene, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđilo 2.250 eura Policija je preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je riječ o licu S.Lj. Takođe, izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice i pronađeno je 75 komada pištoljske municije kalibra 7,65 mm, kao i 15 komada municije za lovačku pušku kalibra 12 mm", piše u saopštenju policije.

Dodaje se da su nakon konsultacija sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju protiv S.Lj. podnijete krivične prijave za razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšen je zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Bonus video: