Krivična prijava protiv šest osoba, napali i teško povrijedili Kotoranina?

Policija kazala da se napad dogodio 3. januara, dva sata iza ponoći, na platou ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu

35629 pregleda 21 reakcija 19 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kotorska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv šest osoba koje se sumnjiče da su fizički napale jednog sugrađanina, nanoseći mu teške povrede.

Prijava je podnijeta protiv: I.S. (19), N.O. (18), M.S. (18), V.V. (18), M.I. (18) i D.M. (19).

Uprava policije je saopštila da se napad dogodio 3. januara, dva sata iza ponoći, na platou ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu.

"Policija je preduzela intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga događaja, izuzela video materijal sa nadzornih kamera u blizini lica mjesta, te daljim operativnim radom na terenu identifikovala šest lica za koja se sumnja da su fizički napala i nanijela teške tjelesne povrede oštećenom i to I.S. (19). N.O. (18), M.S. (18), V.V. (18) i M.I. (18) i D.M. (19). Od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik, a dežurni tužilac koji je upoznat sa događajem je kvalifikovao krivično djelo učestvovanje u grupi koja izvrši krivično djelo, te je u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv I.S., N.O., M.S., V.V., M.I., i D.M", saopštila je policija.

Bonus video: