Hapšenje u Nikšiću: Jednog ubo u rame, drugog tukao?

Oštećenima u bolnici konstatovane lakše povrede

10386 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je J.P. koji se sumnjiči da je, u dva odvojena događaja, počinio krivično djelo - nasilničko ponašanje.

Oni su 9. januara, oko sat i deset minuta nakon ponoći, obaviješteni od strane Hitne službe Medicinskog centra Nikšić da se u njihove prostorije javio muškarac sa ubodnom ranom na lijevom ramenu. Ljekar je konstatovao da se radi o lakšoj povredi.

"Takođe, iste večeri oko 01.50 časova telefonskim putem je policiji u Nikšiću jedno lice prijavilo da ga je bez ikakvog povoda fizički napalo jedno njemu nepoznato lice zadajući mu udarac u predjelu glave, usljed čega je oštećeni pao na trotoar, te je ovo nepoznato lice oštećenom zadalo više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela", saopštila je Uprava policije.

Na lice mjesta upućeni su pripadnici nikšićke policije, koji su prevezli oštećenog na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

"Postupajući po navedenim prijavama, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, u kratkom vremenskom roku, pripadnici nikšićke policije preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenih događaja, prikupljen je veći broj obavještenja od građana i identifikovan je izvršilac J.P. koji je lišen slobode", zaključuju iz policije.

Bonus video: