Državljanin Srbije osumnjičen da je prijetio nožem i iz kladionice u Tivtu ukrao skoro 10.000 eura

Iz Uprave policije su rekli da je osumnjičeni nakon izvršenja krivičnog djela napustio Crnu Goru, te da je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih djela na teritoriji te države

15012 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Protiv državljanina Srbije D.Š. (36) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je 6. decembra prošle godine prijeteći nožem iz sportske kladionice u Tivtu ukrao skoro 10.000 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da je tivatska policija rasvijetlila slučaj razbojništva koji se desio u sportskoj kladionici 6. decembra prošle godine.

"Naime, 6. decembra je u pomenutu sportsku kladionicu ušlo tada nepoznato lice, te u namjeri sticanja protvpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i upućujući riječi prijeteće sadržine po život i tijelo zaposlene, otuđilo novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je kao izvršilac identifkovan državljanin Srbije D.Š. (36), te da je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

"On je nakon izvršenja krivičnog djela napustio Crnu Goru, te je lišen slobode u Republici Srbiji zbog izvršenih krivičnih djela na njihovoj teritoriji. Napominjemo, ovo lice se tokom svog boravka u Tivtu predstavljalo kao B.Š. iz Republike Srbije, ali je provjerama i vještačenjima utvrđeno da je riječ o D.Š. iz pomenute države", zaključuje se.

Bonus video: