U Bijelom Polju uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaje marihuane

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi L.D na stolu pronašla i oduzela manju količinu biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana

4894 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija uhapsila je L.D. (23) iz Bijelog Polja u cilju suzbijanja ulične prodaje droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz policije su pojasnili da je L.D. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija u Bijelom Polju je, postupajući po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi L.D. i tom prilikom na stolu pronašla i oduzela manju količinu biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", dodali su.

Prema njihovim riječima prilikom ulaska policije u stan koji koristi L.D. je kroz prozor izbacio posudu u kojoj se nalazilo osam pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se, kako su naveli iz policije, sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 39 grama.

Naglasili su da je droga izuzeta i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Iz policije su pojasnili da je L.D. uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju

Bonus video: