Uhapšen policajac, pokušao da napastvuje djevojčicu

Pozvao je da sa njegovom djecom gleda utakmicu

67845 pregleda 451 reakcija 83 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policajac D.L. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u jednom gradu na sjeveru Crne Gore pokušao da napastvuje maloljetnu komšinicu, saznaju "Vijesti".

Prema istim informacijama on je, kada je djevojčica prolazila pored njegove kuće, pozvao da sa njegovom djecom gleda utakmicu, a onda pokušao da je napastvuje.

"Vijesti" saznaju da se djevojčica javila roditeljima, govoreći im da će sa djecom iz komšiluka gledati utakmicu i pošla kod njih, a nedugo nakon toga je utrčala u kuću i ispričala im što se dogodilo.

"D.L. je bio sam kući i odmah je krenuo da je pipa i pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula i pobjegla kući", kazao je sagovornik Vijesti.

Iz Uprave policije (UP) zvanično su potvrdili informacije "Vijesti" o hapšenja njihovog službenika, objasnivši da su pedesetčetvorogodišnjem D.L. lisice na ruke stavili zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu djevojčice stare 13 godina.

"Policijski službenici su postupili po prijavi i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim višim državnim tužiocem i lišili slobode D.L. zbog gore navedenog krivičnog djela, koje je, kako se sumnja, izvršio 14. januara u svom stanu", piše u saopštenju UP.

Bonus video: