Uhapšeni Podgoričani: Osumnjičeni da su u Budvi ukrali benzinski agregat za struju vrijedan oko 1.000 eura

Iz Uprave policije je saopšteno da je u Odjeljenje bezbjednosti Budva 17. januara došla jedna osoba i prijavila da joj je u toku noći iz dvorišta porodične kuće ukraden benzinski agregat za struju

16678 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

A.P. (28) i E.S. (29) iz Podgorice uhapšeni su zbog sumnje da su iz dvorišta porodične kuće u Budvi ukrali benzinski agregat za struju vrijednosti od oko 1.000 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da je u Odjeljenje bezbjednosti Budva 17. januara došla jedna osoba i prijavila da joj je u toku noći iz dvorišta porodične kuće ukraden benzinski agregat za struju.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Operativnim radom na terenu pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično djelo izvršeno od strane dva lica iz Podgorice. Kao počinioci identifikovani su A.P. (28) i E.S. (29), te je A.P. lišen slobode, dok je za E.S. rapisana potraga. Nadalje, 27. januara na graničnom prelazu Debeli brijeg je E.S. lociran i lišen slobode", piše u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su takođe, budvanski policajci uhapsili dva strana državljanina koja se sumnjiče za krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

"Naime, 2. februara pripadnici budvanske policije su od K.E. (43) i G.M. (40) prikupili obavještenja na zapisnik, te su ih po nalogu nadležnog tužioca lišili slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju"m piše u saopštenju.

Bonus video: