U nikšićkom Vodovodu pretučen stražar, Kajević: Iskreno ne znam zbog čega me Kilibarda napao

Kilibarda nije odgovarao na pozive i poruke novinarke “Vijesti”

16837 pregleda 32 reakcija 31 komentar(a)
Vodovod Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Vodovod Nikšić, Foto: Svetlana Mandić

U nikšićkom preduzeću Vodovod i kanalizacija u utorak, 6. februara, došlo je do incidenta, a radnik Mustafa Kajević je pretučen od strane, kako je kazao, zamjenika direktora tog preduzeća, Steva Kilibarde.

Kajević je sa povredama završio u bolnicu, a slučaj je prijavio policiji.Kilibarda nije odgovarao na pozive i poruke novinarke “Vijesti”.

"Iskreno ne znam zbog čega me Kilibarda napao. Sve se dogodilo oko 16 časova, kada je ušao u prostoriju gdje sam se nalazio i nekoliko puta me udario šakom. Završio sam u bolnicu sa teškim povredama – oko mi je zatvoreno, slabije sam čuo nakon udaraca, a i vilica mi je povrijeđena, srećom nije slomljena“, kazao je Kajević "Vijestima".

U Vodovodu je zaposlen 40 godina i trenutno radi kao stražar.

„Nas dvojica smo zajedno 36 godina toliko popili i pojeli zajedno, da ovo ne bi uradio ni krvniku, a ne meni. Zvao je da se izvini, ali ne prihvatam izvinjenje“, istakao je šezdesetčetvorogodišnji Kajević.

Iz Uprave policije (UP) su kazali da su 6. februara u 17:15 časova obaviješteni od strane zaposlenog u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem.

"Strašno je da se nešto takvo dešava i zaista sam bio neprijatno iznenađen kada sam saznao za incident. Slučaj ćemo ispitati do kraja i shodno zakonu sprovesti adekvatne disciplinske radnje”, kazao je "Vijestima", kratko direktor Vodovoda, Željko Cicmil.

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 6. februara u 17.15 časova obaviještena od strane zaposlenog u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem.

"Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik", kazali su.

Iz UP-a su naglasili da je o događaju upoznat državni tužioc u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će, kako su naveli, pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja.

Bonus video: