Uhapšen državljanin Rusije: Dovodi se u vezu sa kriminalnom grupom "Thiefs in Law", određen mu ekstradicioni pritvor

"S.M. je lišen slobode po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Moskva, a koji se potražuje radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega zbog sumnje da je počinio krivično djelo huliganstvo grupe lica uz prethodni dogovor"

14761 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala juče su zajedno sa budvanskim polciajcima realizovali međunarodnu ciljanu potragu i tom prilikom locirali i uhapsili S.M., državljanina Rusije, saopšteno je iz Uprave policije.

"S.M. je lišen slobode po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Moskva, a koji se potražuje radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega zbog sumnje da je počinio krivično djelo huliganstvo grupe lica uz prethodni dogovor. Ovo lice se takođe dovodi u vezu sa kriminalnom grupom koja se žargonski u Ruskoj Federaciji naziva 'Thiefs in Law'", ističe se u saopštenju.

iz Uprave policije su dodali da je S.M. po rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici određen ekstradicioni pritvor.

"Slijedi komunikacija između nadležnih pravosudnih organa Crne Gore i Ruske Federacije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: