Kolašin: Podnesena prijava protiv vozača kamiona, radnici neotvorenog tunela kroz koji je prošao pod istragom

Navodno u kamionu su obuća, oprema za mobilne telefone i razna druga roba koja je danas trebalo da završi u Baru, a u toku je utvrđivanje vrijednosti robe

67565 pregleda 40 reakcija 39 komentar(a)
Kamion u Kolašinu, Foto: Privatna arhiva
Kamion u Kolašinu, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.02.2024. 15:57h

A.B. (30) vozač kamiona kojeg je kolašinska policija zaustavila u tom gradu je zadržan i protiv njega će biti podnesena krivična prijava zbog nedozvoljene trgovine, saznaju nezvanično "Vijesti" iz kolašinske policije.

Predmet istrage su i radnici, angažovani u tunelu Berane - Lubnice, kroz koji je kamion prošao. Iz policije objašnjavaju da se prolazak tom dionicom tretira kao ilegalan, jer put još zvanično nije otvoren.

Navodno u kamionu su obuća, oprema za mobilne telefone i razna druga roba koja je danas trebalo da završi u Baru, a u toku je utvrđivanje vrijednosti robe.

Šleper je policija zaustavila na putu ka Kolašinu u mjestu Mušovića Rijeka.

Iz Uprave policije je saopšteno da je kolašinska policija u večernjim časovima 8. februara, postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin - Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

"Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu. M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina", piše u saopštenju.

Bonus video: