Bar: Jedna osoba uhapšena, pronađena četiri pakovanja spida i dva komada ekstazija

Policija je u mjestu Haj Nehaj kontrolisala teretno vozilo kojim je upravljao A.T., a sa kojim se u vozilu kao suvozač nalazio Đ.R. iz Bijelog Polja, sa privremenim boravkom u Podgorici

9323 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter

Policija u Baru je kontrolom teretnog vozila uhapsila suvozača Đ.R. (26) nakon što je pronašla četiri pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je spid i dva komada tableta ekstazija, kazali su iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da je policija u mjestu Haj Nehaj kontrolisala teretno vozilo kojim je upravljao A.T., a sa kojim se u vozilu kao suvozač nalazio Đ.R. iz Bijelog Polja, sa privremenim boravkom u Podgorici.

"Kod Đ.R. je policija kontrolom pronašla četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga spid, kao i dva komada tableta ekstazija", pojasnili su.

Oni su istakli da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Đ.R. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: