Hapšenje, krivične prijave: U Budvi ukradeni nakit, novac, bakarne cijevi i kablovi, pokušaj krađe u automat klubu

F.L. (25) sa Kosova je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju

10895 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Za pokušaj razbojništva i dvje teške krađe i krađu u Budvi odgovaraće šest osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su u Starom gradu u Budvi u noći između 17. i 18. januara obijena dva maloprodajna objekta iz kojih su ukradeni nakit i novac, te da se sumnja da su ovo krivično djelo počinili E.D. (18) i dvije maloljetne osobe od 15 i 17 godina.

Iz Uprave policije su rekli i da je 10. februara jedna osoba iz Budve prijavila policiji da su u noći između 9. i 10. februara iz jednog objekta u izgradnji u naselju Boreti u tom gradu, nepoznate osobe upotrebom podesnog predmeta ukrale veću količinu bakarnih cijevi i kablova.

"Policija je radeći na rasvjetljavanju događaja došla do sumnje da su izvršioci ovoga djela, koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo krađa, S.K. (19), E.D. i S.Z. (22). Protiv ovih lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku", pie u saopštenju.

Iz UP su rekli da je 12. februara, zaposlena u automat klubu u mjestu Rafailovići u Budvi, prijavio policiji da je nepoznati muškarac uz primjenu fizičke sile i prijetnje, pokušao da ukrade novac iz tog objekta.

Naveli su i da je budvanska policija utvrdila da je ovo razbojništvo pokušao da izvrši F.L. (25) sa Kosova.

"Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti koji su od značaja za vođenje krivičnog postupka", piše u saopštenju.

F.L. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

Bonus video: