Adžić u SDT-u dao izjavu o slučaju turskog državljanina

"Vjerujem da ćemo u kratkom periodu saznati da li postoje tu neki elementi korupcije ili što je u pitanju, zašto je donesena odluka kakva je donesena", rekao je Adžić

16149 pregleda 13 komentar(a)
Adžić, Foto: Boris Pejović
Adžić, Foto: Boris Pejović

Poslanik Građanskog pokreta URA i bivši ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić danas je u Specijalnom državnom tužilaštvu iznio, kako kaže, saznanja u vezi sa odlukom ministra pravde Andreja Milovića da ne izruči turskog državljanina Binalija Čamgoza, prenosi Portal RTCG.

"Zbog prirode stvari, nijesam u mogućnosti da govorim bilo što vezano za taj predmet, ostaje sad na institucijama da rade svoj posao. Vjerujem da ćemo u kratkom periodu saznati da li postoje tu neki elementi korupcije ili što je u pitanju, zašto je donesena odluka kakva je donesena", kazao je Adžić za TVCG.

Adžić je ranije rekao da je Čamgoz "jedan od najpoznatijih svjetskih kriminalaca", koji je "optužen za brojna teška krivična djela, poput ubistava, šverca narkotika, ucjena i iznuda".

"Radi se o neviđenom skandalu koji može ostaviti trajne posljednice po pitanju bezbjednosti u Crnoj Gori, ali i na naše odnose sa Republikom Turskom. Smatramo da se ovdje radi o velikoj korupciji", saopštio je ranije Adžić.

Bonus video: