Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva dvije osobe tokom tuče u blizini ETŠ "Vaso Aligrudić"

"Pretresom su pronađene stvari koje će biti predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije"

61406 pregleda 33 reakcija 27 komentar(a)
ETŠ "Vaso Aligrudić", Foto: facebook.com/elektropg
ETŠ "Vaso Aligrudić", Foto: facebook.com/elektropg

Podgorička policija uhapsila je I.B. (21) zbog sumnje da je pokušao da tokom tuče ubije dvije osobe u blizini Srednje elektrotehničke škole (ETŠ) "Vaso Aligrudić", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Kako je javnost već obaviještena, u petak, 16. februara je oko 13.40 časova došlo do fizičkog sukoba dvije veće grupe lica u neposrednoj blizini ETŠ 'Vaso Aligrudić' u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Iz policije su saopštili da su tom prilikom dvije osobe zadobile povrede nanijete oštrim predmetom.

"Preduzimajući intenzivne operativno istražne radnje iz svoje nadležnosti pripadnici podgoričke policije su identifikovali veći broj učesnika ovoga događaja, a nakon toga i izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.B. (21). Pretresom su pronađene stvari koje će biti predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije", dodali su iz UP-a.

"I.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu dva lica. Policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja i utvrđivanja odgovornosti ostalih učesnika", zaključuje se.

Bonus video: