Odgođeno suđenje okrivljenima za ubistvo: Optuženi Ivović nije došao zbog bolesti

Prema navodima optužnice, okrivljeni Šilj i Ivović, optuženi za ubistvo Stefana Šarovića 6. juna 2019, oko 15.20 časova, kod vile "Akacija" u Đenovićima.
Šilj se tereti da je zajedno sa Ivovićem na podmukao način ubio Šarovića

7160 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje optuženog Ivovića, Foto: MUP RS
Hapšenje optuženog Ivovića, Foto: MUP RS

Suđenje okrivljenima Dušanu Šilji i Nikoli Ivoviću, optuženi za ubistvo Stefana Šarovića, koje je bilo zakazano za danas u Višem sudu u Podgorici, odloženo je zbog nedolaska okrivljenog Ivovića, jer je bolestan. On je poslao medicinsku dokumentaciju koju je sudu dostavio Šilj.

Prema navodima optužnice, okrivljeni Šilj i Ivović, optuženi za ubistvo Stefana Šarovića 6. juna 2019, oko 15.20 časova, kod vile "Akacija" u Đenovićima. Šilj se tereti da je zajedno sa Ivovićem na podmukao način ubio Šarovića.

Njima se na teret stavlja da su počinili krivična djela teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Nakon zajedničkog boravka sa Šarovićem u ugostiteljskom objektu „Kaskara”, iskoristili su njegovo povjerenje i prijateljstvo i predložili mu da ih prati.

U optužnici je navedeno da su okrivljeni dolaskom u dvorište kompleksa “Akacija”, iz prethodno pripremljenog oružja, u Šarovića ispalili više hitaca, zatim su se motociklom uputili lokalnim putem i pobjegli.

Bonus video: