Bar: Uhapšen ruski državljanina osumnjičen za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet droge

"Osim toga, barska policija je od početka februara u nekoliko odvojenih akcija zaplijenila različite vrste opojnih droga, podnijela četiri krivične i osam prekršajnih prijava zbog zloupotrebe narkotika"

6886 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija uhapsila je ruskog državljanina R.A. zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio, držao i stavljao u promet drogu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašla 82,2 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

"Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je upoznat sa događajem je naložio da se ovo lice liši slobode i privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju.

"Osim toga, barska policija je od početka februara u nekoliko odvojenih akcija zaplijenila različite vrste opojnih droga, podnijela četiri krivične i osam prekršajnih prijava zbog zloupotrebe narkotika", zaključuje se.

Bonus video: