Krivična prijava protiv osumnjičenog za iznuđivanje novca od maloljetnika, tri osobe uhapšene zbog krađe vozila

B.J. (18) se sumnjiči da je od petnaestogodišnjaka prijetnjama iznudio oko 600 eura

14589 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila tri osobe osumnjičene za krađu vozila.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, D.B. (35) i F.U. (32) osumnjičeni su za tešku krađu, dok je M.D. (22) uhapšen zbog krivičnog djela prikrivanje.

Oni se sumnjiče da su ukrali "Porshe Boxster", koji se nalazilo u jednoj garaži, a koje su potom odvezli u Zetu i prodali ga za 3.200 eura. Policija, šiše u saopštenju, radi na pronalasku vozila.

Zbog krivičnog djela iznuda, podgorička policija je nadležnom državnom tužiocu, protiv B.J. (18), podnijela krivičnu prijavu u redovnom polstupku.

"On je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu prijetnjama od oštećenog starog 15 godina iznuđivao novac. Sumnja da je na taj način oštećenom iznudio oko 600 eura", saopšteno je iz policije.

Maloljetnik i E.D. (18) su uhapšen nedugo nakon krađe za koju se sumnjiče, Oni su, kako se sumnja, provalili u unutrašnjost jednog marketa i ukrali 220 paklica cigareta.

"U vršenju krivičnog djela krađa policija je zatekla M.I. (60) i lišila ga slobode. Sumnja se da je on prethodno počinio jedno krivično djelo na način što je izvršio premetačinu u jednom vozili koje je bilo parkirano, te otuđio 470 eura. Njemu se na teret stavljaju dva krivična djela krađa".

Zbog krivičnog djela iznuda, podgorička policija je nadležnom državnom tužiocu, protiv B.J. (18), podnijela krivičnu prijavu u redovnom polstupku. On je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu prijetnjama od oštećenog starog 15 godina iznuđivao novac. Sumnja da je na taj način oštećenom iznudio oko 600 eura.

Bonus video: