Udes u Bijelom Polju, tri osobe transportovane u bolnicu

Iz ODT Bijelo Polje "Vijestima" su kazali da je do nezgode došlo kada je vozač D.M. sa automobilom marke "pežo 307" krećući se iz pravca Bijelo Polje prema Slijepač mostu, dolaskom u Ravnu rijeku, u fazi preticanja vozila "citroen" kojim je upravljao S.K. napustio kolovoz po lijevoj strani, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i završilo u dvorištu jedne kuće

11214 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.02.2024. 16:33h

Tri osobe transportovane su danas u bjelopoljsku bolnicu, nakon saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo dvoje vozila, u mjestu Ravna rijeka kod Bijelog Polja, danas oko 11 časova.

"Vijestima" su iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Bijelom Polju kazali da je do nezgode došlo kada je vozač D.M. sa automobilom marke "pežo 307" krećući se iz pravca Bijelo Polje prema Slijepač mostu, dolaskom u Ravnu rijeku, u fazi preticanja vozila "citroen" kojim je upravljao S.K. napustio kolovoz po lijevoj strani, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i završilo u dvorištu jedne kuće.

Iz Urgentnog bloka bjelopoljske bolnice "Vijestima" je potvrđeno da su Groja Milosavljević i Dejan Anđelić zadobili lakše tjelesne povrede.

U vozilu "pežo" pored vozača nalazile su se još dvije osobe.

Uviđaj na licu mjesta uz ovlašćene službenike Odjeljenja bezbjednosti (OB) Bijelo Polje obavlja državna tužiteljka Katarina Kljajević.

Bonus video: