Budva: Uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili, držali i stavljali u promet drogu

"Oni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Više državno tužilaštvo u Podgorici na dalju nadležnost"

10152 pregleda 0 komentar(a)
Zaplijenjena droga, vage za precizno merenje i pribor za pakovanje, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena droga, vage za precizno merenje i pribor za pakovanje, Foto: Uprava policije

Budvanska policija uhapsila je M.M. (20) iz Kotora i M.G. (18), sa Kosova, sa boravkom u Budvi, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili, držali i stavljali u promet drogu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje opojne droge policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su pronašli i oduzeli više manjih pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 250,9 grama, dvije vage za precizno merenje i pribor za pakovanje. U odnosu na ovu aktivnost slobode su lišeni M.M. (20) iz Kotora zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga, kao i lice M.G. (18), sa Kosova, sa boravkom u Budvi, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

"Oni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Više državno tužilaštvo u Podgorici na dalju nadležnost", zaključuje se.

Bonus video: