Šaranović nudi poligraf kandidatima za vršioca dužnosti direktora Uprave policije

"Saglasno Zaključku Vlade Crne Gore pozvao sam sve zainteresovane policijske službenike, koji shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima ispunjavaju uslove za V.D. direktora Uprave policije, da do 10.03. dostave uredne prijave sa pratećom dokumentacijom"

31134 pregleda 59 reakcija 59 komentar(a)
Šaranović, Foto: Luka Zeković
Šaranović, Foto: Luka Zeković

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pozvao je sve zainteresovane policajce koji ispunjavaju zakonske uslove za vršioca dužnosti direktora Uprave policije da do 10. marta dostave prijave

"Saglasno Zaključku Vlade Crne Gore pozvao sam sve zainteresovane policijske službenike, koji shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima ispunjavaju uslove za V.D. direktora Uprave policije, da do 10.03. dostave uredne prijave sa pratećom dokumentacijom", napisao je Šaranović na društvenoj mreži Iks.

U pozivu se navodi da će svim prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove za vršioca dužnosti direktora Uprave policije biti ponuđeno poligrafsko testiranje.

Kako se dodaje, policajac koji želi da se podvrgne poligrafskom testiranju isto potvrđuje svojim ručnim potpisom, dok eventualno odbijanje poligrafskog testiranja neće eliminisati kandidata.

Vlada je sinoć, na telefonskoj sjednici, smjenila Zorana Brđanina sa funkcije direktora Uprave policije.

Brđanin je danas saopštio da je odluka Vlade o njegovom razrješenju nezakonita u svim svojim aspektima, te da će podnijeti tužbu ako se ne stavi van snage.

Bonus video: