Nikšićanin uhapšen, sumnja se da je nožem ranio jednu osobu u tuči

Njemu se na teret stavlja krivično djelo ubistov u pokušaju. Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane

13156 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija identifikovala je učesnike tuče koja se dogodila 10. marta, dva sata nakon ponoći prilikom koje je D.K. zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je uhapšen V.V. (18) koji se sumnjiči mu je nožem nanio povredu u predjelu leđa.

Njemu se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Iz Uprave policije saopšteno je da se tuča dogodila u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba.

Policija je, kazali su, postupajući po prijavi, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzela niz mjera i radnji, prikupila obavještenja od većeg broja građana i izuzela veći broj video nadzora sa lica mjesta, a što je rezultiralo rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela.

"Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane. Sumnja se da je V.V. (18) iz Nikšića, upotrebom noža, oštećenom D.K. nanio povredu u predjelu leđa, opasnu po život".

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je uhapšen.

"Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela".

Bonus video: